Stoelen van Dukdalf

Het merk Dukdalf is bij vele kampeerliefhebbers bekend. Al sinds 1953 wordt er telkens weer gezocht naar betere, slimmere, mooiere en verfijndere oplossingen voor het ontwerp van alle familieleden van  Dukdalf.

Een Dukdalf stoel neemt tijdens het inpakken van de auto minder ruimte in dan dat je ze uitgeklapt ziet staan. Door een glijdscharnier in het ontwerp van alle stoelen klap je ze in tot net iets minder dan 10cm dikte. Kun je er toch weer een hoop op elkaar stapelen! Daarnaast zijn de stoelen niet alleen dun, maar door het gebruik van een aluminium binnenframe en aluminium omhulsel ook nog eens super licht, namelijk varierend in gewicht tussen de 2,5 en 4,5kg.

Ohja... je kunt je Dukdalf stoel in 10 verschillende standen zetten, zodat je zelf kunt bepalen wat lekker zit. Maar dat geldt natuurlijk voor alle Dukdalf stoelen!

Benieuwd naar ons aabod? Scroll dan verder naar beneden! Direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook, via de website van KampeerPerfect.nl.


Dukdalf Dolce

Dukdalf Dolce

Dolce... Doet denken aan die heerlijke koffie. Dat prachtige plaatsje in Italie. Of, voor de liefhebbers, die muziekterm. Maar vanaf nu doet Dolce ook denken aan die fijne stoel die niet uit Italie, maar uit Nederland komt! Dukdalf model Dolce heeft een hoop voordelen: ze weegt namelijk maar 4,2kg en kan maar liefst 33 keer haar eigen gewicht dragen. Namelijk 140kg. Super sterk dus voor een stoel die er zo verfijnd uitziet. Daarnaast kun je haar in 10 verschillende standen zetten. Zo kun je zelf bepalen hoe je lekker ligt.

Dolce is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl

Afmetingen:

Ruglengte: 80 CM
Zithoogte:  50 CM
Zitbreedte: 47 CM
Zitdiepte:   44 CM
Ingeklapt:  104 x 55 x 9,5 CM (L x H x B)


Dukdalf Aspen

Dukdalf Aspen

Maak kennis met Dukdalf Aspen. Aspen is de kleinste stoel uit de Dukdalf familie, maar doet zeker niet onder voor zijn grotere broertjes en zusje! Door een gewicht van maar 2,8kg draag je hem gemakkelijk met je mee onder je arm naar het strand of naar de picknick in het park! Het bijzondere is dat je zou verwachten dat een stoel van 2,8kg niet bepaald veel draagkracht heeft. Niets is minder waar, Aspen kan namelijk tot een gewicht van 100kg dragen.

Aspen is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl

Afmetingen:

Ruglengte: 76 CM
Zithoogte: 43 CM
Zitbreedte: 49 CM
Zitdiepte: 43 CM
Ingeklapt: 106 x 60 x 10 CM (L x H x B)


Dukdalf Grande

Dukdalf Grande

Dukdalf Grande is niet teveel gezegd! Want met Grande bedoelen we ook echt Grande. Maar ondanks dat Grande zo.... tsja, grande is, is hij toch nog heel verfijnd in ontwerp. Grande weegt 4,5kg, super licht dus. Maar hij kan wél 200kg dragen! Ook de wat zwaardere mensen onder ons kunnen dus onbezorgd in deze klapstoel gaan zitten. Daarnaast is Grande ook Grande, omdat hij een rugleuning heeft van 80cm. Ideaal dus voor als je wat langer bent! Ook kun je hem in 10 verschillende standen zetten en is hij met een zitbreedte van 52 cm net even iets fijner zitten.

Grande is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl

Afmetingen:

Ruglengte: 80 CM
Zithoogte: 47 CM
Zitbreedte: 52 CM
Zitdiepte: 44 CM
Ingeklapt: 111 x 60 x 9,5 (L x H x B)


Dukdalf Dynamic

Dukdalf Dynamic

Dukdalf Dynamic is absoluut dynamisch en overal voor te gebruiken. Lekker eten aan tafel? Geen probleem. Natafelen en uitbuiken van je zelf gemaakte campingmaal in een wat relaxtere houding? Ook geen probleem. Heerlijk van de zon genieten waarbij je, in horizontale houding, wegdroomt? Wederom geen probleem! Heeft de Dynamic uberhaupt ergens problemen mee? Eigenlijk niet! Dynamic kan net als model Dolce tot 140kg dragen en is zelfs iets lichter, namelijk 4kg. 

Dynamic is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl 

Afmetingen:

Ruglengte: 77 CM
Zithoogte:  45 CM
Zitbreedte: 47 CM
Zitdiepte:   44 CM
Ingeklapt:  101 x 55 x 9,5 CM (L x H x B)