Tafels

Je hebt uitgebreid gekookt in je buitenkeukentje voor de caravan, tent of vouwwagen. Een heerlijk maal bereidt en alles in schoon opgegaan. De buiken zitten vol en jullie zijn nog heerlijk aan het natafelen met een goed glas (locale) wijn. Daar heb je wel een stevige tafel voor nodig!

Dukdalf biedt naast voetenbankjes, stoelen, accessoires en losse onderdelen ook tafels. De tafels zijn super sterk en hebben verstelbare poten waarmee je zelf kunt beslissen of je 'hoog'of 'laag' wilt eten.

Alle tafels zijn net zo elegant vervaardigd als de stoelen en voetenbankjes van Dukdalf. Waar ga jij aan eten?

Wil je het complete tafel assortiment van Dukdalf zien? Neem dan een kijkje op KampeerPerfect.nl.


Secco

Secco

Secco is een eenvoudige, bescheiden, aluminium tafel van 60x110 cm en is 66cm hoog. De poten van de tafel zitten aan de zijkant en kun je gemakkelijk opklappen. Hij weegt 10kg en kan een maximale belasting aan van 50kg.

Het tafelblad van Secco is helaas niet weerbestendig, dus ben je van plan hem tijdens die zomerse plensbui buiten te laten staan, dan kan het zijn dat er wat beschadigingen aan de tafel komen.

Wil je dit product bestellen? Dat kan op KampeerPerfect.nl.

Afmetingen:

Lengte: 110cm
Breedt: 60cm
Hoogte: 66cm
Gewicht: 10kg
Maximale draagkracht: 50kg
Bijzonderheden: Niet weersbestendig


Stabilic

Stabilic

Dukdalf heeft een serie tafels genaamd Stabilic welke een aantal verschillende soorten heeft. De Stabilics hebben verschillende groottes, dus het is maar net hoeveel mensen je kwijt wilt aan tafel!

Alle 3 de tafels zijn super sterk en hebben verstelbare tafelpoten die je tot 20cm kunt in- of uitschuiven. De kunststof bladen van alle tafels zijn weersbestendig. Na die onverwachte plensbui hoef je hem dus alleen maar even droog te maken met een doekje om er weer aan te kunnen tafelen zonder dat je je druk hoeft te maken of de tafel wel tegen water kan.

Heb je kleine kinderen? Dan hoef je niet bang te zijn dat deze tafel snel beschadigd. Stabilic is namelijk krasbestendig en hittesbestendig tot 180°C.

Wil je dit product bestellen? Dat kan op KampeerPerfect.nl.

Afmetingen:

Stabilic I: 80x60cm, gewicht 6kg
Stabilic II: 100x68cm, gewicht 9kg
Stabilic III: 115x70cm, gewicht 10kg


Fantastic

Fantastic

Fantastic is een stevige serie binnen de Dukdalf tafelfamilie en biedt een aantal verschillende maten. Wil je meerdere mensen kwijt aan de tafel? Dat kan. Doordat de tafelpoten aan de hoeken van de tafel zitten, kunnen er gemakkelijk nog 2 mensen extra aanschuiven aan de kop van de tafel. Daarnaast is het tafelblad weersbestendig en helemaal UV-proof. Jarenlang genieten dus van de Fantastic!

Wil je dit product bestellen? Dat kan op KampeerPerfect.nl.

Afmetingen:

Fantastic II: 100x68cm, gewicht 6kg
Fantastic III: 115x70cm, gewicht 9kg
Maximale draagkracht: 50kg

 


Accordeon

Accordeon

De Accordeon is super sterk en heeft zo'n beetje alles wat een tafel nodig heeft: UV- proof, waterbestendig, verstelbare poten en kras- en hittebestendig tot 180°C. Wat wil je nog meer?

Wil je dit product bestellen? Dat kan op KampeerPerfect.nl.

Afmetingen:

Lengte: 100cm
Breedte: 68cm
Hoogte: 57cm en uitschuifbaar tot 77cm
Gewicht: 11.5kg
Belastbaar tot 50kg